Cunoaște-mă

 

 

despre mine

 

Autor

Sunt autoarea primei cărți de Personal Branding din România publicată în 2018, lansată la Bacău și în Republica Moldova, la Chișinău, dar și a booklet-ului aferent ei publicat în 2019 după care sunt adaptate workshop-urile și cursurile mele. În 2020 am publicat prima carte de Marketing Coaching din România, un alt self marketing tool, un instrument foarte util adaptat la modelul de coaching GROW cu 9 worksheet-uri cu exerciții practice pentru cei care vor să exploreze marketing-ul de la A la Z. De altfel sunt Content Creator pe www.alexandrahustiu.ro

MARKETING EXPERT

Sunt licențiată in Marketing la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău și Masterand în Marketing și Management. De altfel, am finalizat cursurile • Shaping Your Professional Brand – University of Illinois at Urbana-Champaign • Strategic Self-Marketing and Personal Branding – The State University of New York • Introduction to Personal Branding – University of Virginia, Statele Unite ale Americii.

coach

Sunt formator acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării, Certified Life Coach acreditat de American Union of NLP și Business Coach acreditat de John Chisholm Consulting, UK. Ce mă face însă un coach transformațional foarte bun este faptul că sunt empatică și Reflector conform Human Design, dar am și acreditare de Spiritual Life Coach sau de Usui Reiki Master.  Știu, chestii ciudate, dar crede-mă când îți spun că fac parte din viitor și o să le adori căci aduc claritate asupra întregii tale experiențe.

IMG_0878
IMG_0877

  ANTREPRENOR

   În 2014 am creat, alături de Brand & Build (propria agenție de marketing  care a fost nominalizată de revista Corporate Vision Magazine din Uk ca  și  Most Innovative Marketing Agency 2020 - Romania datorită diviziei de Self Marketing Tools), Fundația #ConstruimPentruViitor al cărei rol este să deservească nevoile de marketing și comunicare ale celor care nu au resurse, dar care oferă, la rândul lor, comunității. Tot prin această fundație  am donat, împreună cu partenerii si clientii mei, pentru diverse cauze umanitare. Tot prin acest proiect visez (mă alint, ca de obicei) să introduc această perspectivă asupra Personal Branding-ului în Facultățile de Economie din România. Și nu numai.

  filantrop

     Sunt de părere că conexiunea umană, experiențele de brand și  poveștile autentice fac diferența, sunt ambasador al autenticității, onestității și meritocrației pentru care am creat mișcarea numită     #RevoluțiaMeritocratieiPrinPersonalBranding care a ajuns internațional, mișcare care a fost nominalizată pentru Best Socia Good Campaign în România la cel mai mare eveniment de Social Media și Comunicare din România în 2020, Webstock.

  OM

   Sunt mama unui băiețel de 6 ani care m-a învățat iubirea necondiționată  și răbdarea. Sunt pasionată de epigenetică, neuroștiințe, spiritualitate și zona de transformare datorită procesului de Autocunoaștere si trezire spirituală prin care am trecut personal, de misticism, ezoterism și Yoghic Science, în  special Kundalini Yoga.

 MAMĂ

 

,,La început dai din ceea ce Ai și mai apoi dai din ceea ce Ești.,,

 DE CE SĂ MĂ ALEGI ÎN CĂLĂTORIA TA?

experiență

Pentru că o să te învăț din proprie experință, nu din alte surse sau din cărți (mai puțin ale mele, evident).

 Mai mult, mi-am creat propria metodologie pentru a ajunge la rezultate peste așteptări.

Profesionalism

Deși știu să joglez printre multele personalități care există, având o inteligență emoțională peste medie fiind empath/reflector în Human Design, îmi place la fel mult să fiu pregătită profesional.

Mai mult, am foarte multe resurse și pot face foarte multe legături între multe arii de expertiză.

Umanitate 

și Autenticitate

Iubesc oamenii și ador să experimentez viața alături de ei. Cu limite, evident.

Și teoria și practica, ambele fac sens. Degeaba știi, dacă nu experimentezi pe pielea ta ca să cunoști cu adevărat.

Know-how

 Și confidențialitate

IKnow-how-ul îl am eu așa cum tu ai know how-ul în zona ta de expertiză. Fiecare are rolul lui profesional, iar scopul meu este să devii cunoscut(ă) și recunoscut(ă) în domeniul tău de expertiză.  La fel, cunosc rușinea la un nivel atât de profund încât ,,confidențialitatea,,este a doua mea natură.

Expertiză

în 2002 am intrat pe băncile facultății de Marketing după 2 ani de Drept, fiind convinsă că e domeniul care-mi va cuceri mintea și viața profesională. Am intuit bine, chiar dacă mi-am extins mintea și conștiința către alte zone pentru că am foarte multe resurse care mă ajută să fac foarte multe legături între mai multe domenii de activitate. Să nu îți fie de mirare dacă vei regăsi pe parcursul călătoriei noastre elemente de psihologie sau spiritualitate, epigenetică sau neuroștiințe, marketing și Social Media, comunicare și strategie, căci le-am integrat pe toate la un nivel de înțelegere care îmi permite să văd lucrurile integrat, și asta pentru că văd oamenii într-un mod holistic mai degrabă decât științific, ca pe un întreg ce trebuie ghidat spre a se cunoaște și căreia îi lipsește doar informația potrivită la momentul potrivit, dar și hrana potrivită pentru suflet pentru a înflori și apoi pentru a face diferența.

    Am trecut pin toate etapele evolutive ale meseriei, natural, de la specialist de marketing local la director de marketing național, freelancing și antreprenoriat. Urmează cea de investitor 🙂

mARKETING

Designing

PERSONAL BRANDING

Designing

COACHING transformațional

Designing

umanitate și empatie

Designing

 

Mă poți găsi pe site-ul personal sau pe una din rețelele sociale cu mențiunea că sunt foarte ocupată să îmi trăiesc viața, și să servesc:

Povestea mea
Apariții media
Mai multe despre mine

 

BINE AI VENIT IN CĂLĂTORIA TA

ÎN CĂLĂTORIA TA, DE LA A AVEA, LA A DEVENI

Copyright © 2021 Alexandra Huștiu Bibire & Brand & Build. Toate drepturile rezervate. Material licențiat sub CC BY-NC-SA 3.0. Orice preluare de text sau imagine de pe acest site se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta. Politica Privind Cookie-urile & Termeni si conditii. Brand creat la Brand&Build.