Despre Academia de Personal Branding

 

 

 

 

 

În 2018 am visat o REVOLUȚIE

#RevolutiaMeritocratieiPrinPersonalBranding

O revoluție prin care noi, oamenii onești și muncitori, să învățăm să ne vedem adevărata valoare.

Să învățăm că MERITĂM.

Și mai apoi să îi învățăm și pe ceilalți care este această valoare.

Fără a face circ pentru a ne vinde, fără relații false.

Fără minciuni, ci cu onestitate, cu asumarea propriei povești.

Fără frică, ci cu CURAJ. Și IUBIRE pentru oameni.

Fără sclavagism, ci cu LIBERTATE, cu demnitatea muncii.

 

 

Și apoi am visat o ȘCOALĂ.

 

O școală în care să ne descoperim cu adevărat, în care să descoperim că suntem, înainte de toate, oameni și asta ne unește: umanitatea noastră. O școală unde să ne descoperim AUTENTICITATEA și UNICITATEA. 

 

Și o scoală unde practica primează, nu informația - cu puțin efort o găsești gratuit peste tot.

 

Visez o nouă generație de profesioniști, de lideri, care pot și au curajul, dar și nebunia să spargă paradigma veche a lumii:

 

- că nu se poate face business fără etică profesională, umanitate, interdependență, win-win situation, 

- că nu se poate imbina spiritualitatea cu business-ul, că nu poți fi autentic(ă) - trebuie să fii duplicitar(ă) și inuman(ă),

- că nu poți avea prosperitate dar și trăi în și cu Iubire, empatie și compasiune, că trebuie să îți vezi doar interesul tău.

Și când spun visez, mă alint. E limbajul meu de basm, de mit, în care sunt propriul meu erou, din care îmi sustrag mereu resurse să escaladez munți, să fiu creativă, autentică, onestă cu mine și cu cei din jur, și cel mai important, Liberă. Și asta îmi dă putere să visez.
 

Pentru că visez să facem, Împreună, Lumea un loc mai bun.

despre academie

 
Nu-mi plac trendurile, zău. Probabil pentru că sunt om de marketing și le anticipez, dar știu și că vor trece. Da, știu, sunt un om de marketing atipic. Asta mă face unică, dar și un foarte bun strateg de marketing.

 Mi-am schimbat opinia în ceea ce privește o Academie de Personal Branding în momentul în care am înțeles că învățământul clasic nu mai prezintă foarte mult interes și ușor ușor va dispărea căci lumea se schimbă și din ce în ce mai mulți oameni caută metode alternative de învățare dar și de transformare pentru a-i ajuta la dezvoltarea lor personală și profesională, dar și spirituală.

Căci da, ACADEMIA DE PERSONAL BRANDING ,,Brandul tău personal ești TU,, se ,,ocupă,, de toate.

Ba mai mult, cred că adevărata reușită în viață este să faci ceea ce îți place dar și ceea ce faci cu foarte mare ușurință (DARUL)
și să fii plătit(ă) pentru asta.

 

 

& I AM damn good at making you shifting perspectives : )

 

Călătorie epică

Nimeni nu ne învață că cea mai extraordinară călătorie din lume este cea în interiorul nostru: autocunoașterea sau ceea ce eu am numit ,,Călătoria de la A Avea la A Deveni,,.

Autenticitate

Un brand personal real și puternic se construiește din autenticitate - din locul acela interior în care suntem lipsiți de prejudecăți și plini de empatie pentru povestea celuilalt. Din locul acela în care suntem cu adevărat prezenți și onești unii cu alții.

Unicitate

 

Întregul proces de transformare presupune să găsim toate mecanismele de protecție care te sabotează, toate credințele limitative pe care le ai cu scopul de a descoperi care este Sinele tău Real și a-l ajuta să se manifeste. Tot în acest proces vom descoperi și unicitatea ta - cel mai puternic diferențiator.

Darul tău Nativ

Toți avem un Dar - absolut toți. Fiecare dintre noi face ceva extraordinar de bine fără niciun efort și, odată ce descoperi acest Dar, nu doar că îl poți monetiza dar poate deveni și echivalentul valorii pe care ceilalți o primesc de la tine într-un win-win situation.

Expansiune

 

Rolul meu este să te ghidez, pe parcursul a 12 luni, să te cunoști și să experimentezi toate acele scenarii de care ți-e frică și care te țin blocat(ă) și te împiedică să îți atingi întregul potențial profesional, dar și uman.

Ajustare 
permanentă

 

Personal Branding-ul e un on-going process, durează o viață întreagă - cea profesională evident. 

În acest an însă vei învăța să îl faci corect, după care te vei descurca singur(ă) căci vei ști mecanismele din spatele acestui proces.

Coaching transformational

 

De foarte multe ori avem nevoie de cineva care să fie acolo emoțional, sau doar să ne spună o vorbă bună. Sau efectiv să nu ne spună nimic - e momentul când vrem să dovedim o situație singuri. Cu intuiție, te voi susține în această călătorie epică spre a deveni ceea ce ești menit(ă) să devii.

Viziune și misiune

 

Când faci această călătorie la interior afli și direcția ta în viață. Dintr-o dată nu mai bajbâi, totul face sens.  Acum ai viziune asupra a ceea ce vrei să trăiești din și cu autenticitate. La fel, descoperi și care este misiunea ta, ce vrei să împlinești.

 

   Așadar, această Academie oferă  O NOUĂ CALE de urmat. Metodologia numită Personal Branding Transformational® este creată meticulos în urma multor ani de studiu, experiență, dezvoltare personală și spirituală. 

     Metodologia oferă o bază solidă pentru o nouă perspectivă asupra vieții, cea de împuternicire dar și de transcedere a tot ceea ce ai fost și ai trăit până acum, și te ajută să progresezi către cele mai avansate stări de conștiință de care ești tu capabil(ă) – este o metodologie de creștere în conștiință. Învățăturile bazate pe modelul „o personalitate uriașă” nu mai sunt valabile, le-a trecut vremea. In schimb, scopul acestei Academii de Personal Branding ,,Brandul tău personal ești TU,, este de a dezvălui omul EXTRAORDINAR din tine, CREATORUL propriei realități și propriul tău EROU. 

Onorăm cultul personalității care ne-a adus până aici, unde am învățat independența ca umanitate, dar e timpul ca noi, cei independenți, să trecem la nivelul următor: INTERDEPENDENȚA. Și pentru asta, ședințele de coaching sunt incluzive și personale ... te vor purta de unde ești, și de la ceea ce ai, până la CINE EȘTI, cu adevărat,printr-o călătorie profundă în interiorul tău.


O călătorie epică, de 12 luni,  

,,De la A Avea la A Deveni,,

Om Comun / Supraviețuitor / Victimă
Om extraordinar/ Creator/ Propriul tău erou

Se încarcă transformarea ta...

DE CE SĂ OPTEZI PENTRU 

ACEASTĂ ACADEMIE?

 

 

    Eu personal sunt de părere că este o responsabilitate mare să accepți o asemenea abordare, și implicit provocare, și anume aceea că brandul tău personal ești TU, acestea venind pe zona de dezvoltare personală și spirituală, căci va trebui să îți revizuiești absolut toată viața profesională dar și pe cea personală și să îți asumi toate consecințele acțiunilor tale. 

 

     Practic, tot ceea ce trăiești și creezi conștient în realitatea ta personală și profesională poate fi perceput ca fiind crearea unui brand personal. 

 

Învățăturile acestei Academii sunt gândite și create ca o călătorie, ca o experiență, ca o școală a vieții, nu ca un curs în sine, o experiență pe care să o trăiești TU cu tine, în Lume, dar ghidat(ă) de mine. 

 

     Așadar, te voi ghida printr-o călătorie profundă, transformatoare, de autocunoaștere, reponsabilizare și ulterior asumare în spațiul public și în câmpul muncii, în domeniul tău de expertiză, cu ajutorul celor 4P(ași) din metodologia numită Personal Branding Transformațional®:

 

DESCOPERĂ-TE

 • Știința și arta branding-ului de carieră
 • Sinele tău de bază, prin autocunoștere: valori, credințe învățate, abilități personale, pasiuni și trăsături de personalitate dar și stiluri de învățare
 • Sinele Calificat
 • Sinele Extins
 • Valori, Viziune, Misiune

DIFERENȚIAZĂ-TE

 • Poziționare
 • Diferențiere
 • Unicitate
 • Autenticitate
 • Darul tău nativ
 • Targetul și audiența ta
 • Harta Empatiei
 • Propunerea ta unică de valoare (UVP)

DEZVOLTĂ O  STRATEGIE DE BRAND PERSONAL

 • Conceptul de identitate
 • Brand Management
 • Reputation Management
 • Impression Management
 • Pull & Push Strategies
 • Sinele Comunicat
 • Proprietățile brandului tău
 • Personal brand Mistakes și situații de criză

CREEAZĂ UN SELF MARKETING PLAN

 • Strategii de contact 
 • Arta și știința Personal Branding-ului 
 • Storytelling: POVESTEA TA
 •  Propunerea ta unică de servire (USP)  
 •  Plan de marketing national pe 12 luni, online si offline, ATL si BTL
IMG_0958
Downlodează broșura

 

Când îți scrii Povestea, 

îi scrii și finalul.

Copyright © 2021 Alexandra Huștiu Bibire & Brand & Build. Toate drepturile rezervate. Material licențiat sub CC BY-NC-SA 3.0. Orice preluare de text sau imagine de pe acest site se va face cu citarea sursei si un link catre aceasta. Politica Privind Cookie-urile & Termeni si conditii. Brand creat la Brand&Build.