Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


Brand & Build SRL respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. 


Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea produselor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea. 

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Brand & Build SRL și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora. 


Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Brand & Build SRL, la adresa: Jud. Bacau, Str. Energiei, nr 39 c 5,e-mail alexandra@brandandbuild.ro / nr. telefon 0745 621 007, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. 


De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a a datelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții (Google și MailChimp) cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat. 


Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.


LEGEA APLICABILĂ


Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.


DISPOZIȚII FINALE


Acest site este deținut de către Brand & Build SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. 

Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site. Brand & Build SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment. Promoțiile oferite de către Brand & Build SRL care sunt anunțate pe site. 


Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel. 

Disponibilitatea unui produs fizic în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client. 

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. 

În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale. 

Politica de prelucrare a datelor personale se poate modifica oricand, cu anuntarea utilizatorilor. 

Va rugam sa verificati frecvent aceasta pagina, urmarind data ultimei modificari de la finalul documentului. 

Daca userul nu este de acord cu una dintre prevederi, se recomanda incetarea utilizarii aplicatiei si solicitarea userului de a-i fi sterse datele colectate. 

Daca nu este specificat altfel, atunci prevederile modificate se aplica tuturor datelor personale colectate.

Dreptul de interventie asupra datelorOricare Membru/Abonat sau Client are dreptul de a obtine de la academiadepersonalbranding.ro prin Brand & Build SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit: - dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; - dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;


FEEDBACK

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu alexandrahustiu.ro, te rog sa mă contactezi prin email la contact@alexandrahustiu.ro. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul academiadepersonalbranding.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Brand & Build SRL. Te rugăm să citești și Politica privind cookie-urile.