Termeni și condiții

Termeni si conditii

Bun venit pe  www.academiadepersonalbranding.ro .    

 

 1. Acceptul condițiilor de folosire   

www.academiadepersonalbranding.ro este un site fondat, administrat si actualizat de Bibire (Huștiu) Alexandra si SC Brand & Build SRL. Folosirea acestui site, a serviciilor conținute în el, este gratuită, sub rezerva respectării de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator și deci utilizator al site-ului www.alexandrahustiu.ro  - ești  de acord să respecți aceste reguli și vei fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeti în legatură cu conținutul  postat pe www.academiadepersonalbranding.ro.     

 

Bibire (Huștiu) Alexandra își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite de www.academiadepersonalbranding.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.  

 Regulile de utilizare a site-ului  pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar într-ucat aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, tie iti revine responsabilitatea să le cunoști și să le respecți. 

Bibire (Huștiu) Alexandra își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a academiadepersonalbranding.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului academiadepersonalbranding.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în Romania.    

 

 2. Dreptul de proprietate     

Articolele (texte+imagini) publicate de Alexandra (Huștiu)  Bibire se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). 

 Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului. Informatiile cuprinse in articolele publicate de Alexandra (Huștiu) Bibire, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în site-ul www.academiadepersonalbranding.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii site-ului  nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind din site.   

 

Orice adaptare a cursurilor sau readaptarea informației oferită pe site sau in orice alt mediu de comunicare online in nume personal cu scop comercial, va fi pedepsit conform legilor în vigoare. Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la academiadepersonalbranding.ro, Alexandra (Huștiu) Bibire își rezervă dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.     

 

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.   

 

 Mai multe link-uri cu informatii privind folosirea acestui site gasesti pe: 

 

 Politica de confidentialitate 

 

 Politica privind cookie-urile